Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.62 secunde)
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
In cazul oamenilor simpli, gestul de a compune o scrisoare, a o viri intr-un plic si a o pune la posta e presupus ca fiind unul discret.
La barbati, partide si putere. Elena Udrea e in topul blondelor simpatice si de succes din Romania. Iar liberalii, citind asemenea randuri, cu siguranta ca au inceput sa-si caute, cu furculita, beregata. Calcand fara mila peste sentimentele liberale, pana si ei trebuie sa recunoasca:
Drama "Romeo si Julieta" a imflamat imaginatia gazetarilor romani. ... Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. In acelasi timp, chiar unul dintre cei vizati de barfele politice, Videanu, neaga ca intre el si Blaga ar exista vreun conflict.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... Dancu a prezentat un proiect de strategie pentru alegerile locale, "Transilvania comunitatilor puternice intr-o Romanie europeana", care ar putea fi preluat si la nivel national.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... Dancu a prezentat un proiect de strategie pentru alegerile locale, "Transilvania comunitatilor puternice intr-o Romanie europeana", care ar putea fi preluat si la nivel national.
Democrat-liberalii au reusit sa obtina majoritatea voturilor atat in lupta pentru Primaria Tecuciului, cat si pentru Consiliul Local.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. ... Vroiam sa mai fac ceva saptamana asta si apoi sa ma apuc de scris. ... Daca vrea cineva postul de la Cotroceni si vrea vreo recomandare, pot s-o scriu chiar eu.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics articolul cu titlul 'Vasile Dancu: ... La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
google-analytics.com